Skip to main content

Search form

Hoe het begon

Het begon allemaal met een eenvoudig, maar belangrijk ideaal: No Junk! Nog elke dag streven we ernaar dit te bereiken…

Hoe het begon

Het begon in 1992 in Engeland met één geweldige dame: Lizzie Vann. Ze was op zoek naar voeding gemaakt van biologische, natuurlijke ingrediënten zonder overbodige toevoegingen. Er was echter niets te kiezen. Lizzie vond dat zijzelf en ouders van jonge kinderen wél die keuze moesten hebben. Het mooie was, dat ze haar ideeën omzette in actie. Organix Goodies was geboren. Yeah!

Organix nu 

Wat begon met de passie van Lizzie groeide uit tot de passie van een groep enthousiaste medewerkers. Sinds 2011 zet Organix Goodies zich ook in Nederland in voor een beter aanbod in voeding voor kinderen. Daarom maken we pure voeding, gemaakt van goede en lekkere biologische ingrediënten. Zonder onnodige toevoegingen. Ons ideaal? Een wereld waarin goede en gezonde voeding voor iedereen een echte keuze is.

Organix Goodies hoort bij Hero

Organix Goodies is sinds 2009 een onderdeel van de Hero-familie. In Nederland is Hero vooral bekend van haar fruitproducten. En Hero Baby is inmiddels een vaste waarde in het babyvoeding schap. Daarnaast is Hero in twintig landen actief in babyvoeding. Organix Goodies kan dankzij Hero Benelux ook haar idealen verwezenlijken op de Nederlandse markt.