Skip to main content

Search form

Onze belofte

Onze belofte
Onze tussendoortjes zijn meer dan alleen lekker. Met de No Junk Promise beloven we jou dat onze tussendoortjes veilig, puur en voedzaam zijn. Daar kun je bij ons van op aan.

Onze No Junk Promise
Je vindt het No Junk Promise-logo op alle Organix Goodies producten. Zo zie je in één oogopslag dat onze voeding veilig, puur en voedzaam is. Het maakt het makkelijker om een goede keuze voor je kind te maken.

Veilig
We beloven je dat we altijd met biologische ingrediënten werken. In onze voeding zitten vanwege die biologische oorsprong zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen. De norm die we hierbij hanteren behoort tot de strengste in de markt en gaat vaak verder dan de wettelijke norm.

Puur
We beloven je dat we alleen gebruik maken van pure ingrediënten. Ingrediënten die je kent uit je eigen keukenkastje. Daarbij kiezen we altijd voor biologisch en als dat niet van toepassing is (zoals bij ingrediënten als water of vitamine B1, dat we toevoegen om aan de wettelijke producteisen te voldoen), dan selecteren we altijd de meest hoogwaardige ingrediënten. En… deze hier komen er bij ons dus mooi niet in: onnodige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen, conserveer-, smaakversterkers en emulgatoren. We zijn ook puur in onze communicatie: op onze etiketten kun je precies lezen welke ingrediënten we gebruiken. Duidelijk en eerlijk.

Voedzaam
We beloven je dat we ons aan hele strikte normen houden voor vet, suiker en zout. Dat gaat nooit ten koste van de smaak. Onze voeding is lekker doordat we de juiste natuurlijke ingrediënten gebruiken. We voegen geen zout, suiker en geharde vetten toe en hanteren een laag maximaal percentage aan verzadigde vetten. Net als jij willen we jouw kindje het beste geven. Lekker en goed.