Skip to main content

Search form

Onze missie

Bij Organix vinden we dat kinderen recht hebben op gezond eten, omdat dat de basis legt voor een goede gezondheid.

Je kind lekkere én verantwoorde tussendoortjes geven moet makkelijk zijn voor ouders. Organix Goodies is er om kinderen een goede start in het leven te geven. We zorgen ervoor dat ouders betere, voedzame keuzes kunnen maken.

Organix Goodies staat voor:

1. Goede voeding: We maken goede en smakelijke biologische tussendoortjes waar ouders en kinderen écht op zitten te wachten.

2. Bewust maken: We maken ouders bewust van de rol en de impact van voeding op de gezondheid van kinderen.

3. Uitdagen van de overheid en de voedingsindustrie: We dagen de overheid en de voedingsindustrie uit om te zorgen dat er meer hoogwaardige, lekkere en voedzame voeding op de markt komt.

Wat we willen bereiken?

Ons ideaal is een wereld waarin voor iedereen een keuze is voor goede en gezonde voeding. Samen werken we er hard aan om dat doel te bereiken. Voor onszelf, voor jou en je kindje, voor iedereen.

Hoe we dat doen?

  • We creëren voeding en tussendoortjes van hoge kwaliteit. Voeding die aansluit op de specifieke behoefte van baby’s en jonge kinderen. Onze producten zijn voedzaam, lekker, biologisch én makkelijk in gebruik.
  • We informeren ouders over het belang van voeding voor de ontwikkeling van hun kinderen.
  • We dagen de voedingsindustrie uit om hoge kwaliteit voedsel beter verkrijgbaar te maken, vooral voor baby’s en peuters.