Just apple, strawberry & blueberry

Een lekker en verantwoord tussendoortje met fruit, groente of granen in een handig knijpzakje. Gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Zonder toegevoegde suikers* en andere onnodige toevoegingen, zoals kleurstoffen**, smaakstoffen en conserveermiddelen**, want daar staat de Organix No Junk Promise voor. Makkelijk mee te nemen in je tas en ideaal onderweg tijdens een autovakantie of in het vliegtuig! Het Organix knijpfruit assortiment bestaat uit toegankelijke smaken voor baby’s vanaf 6 maanden, aangevuld met verfijnde smaken waar peuters vanaf 12 maanden dol op zijn.​

*Bevat van nature aanwezige suikers. **Conform wetgeving.

  • Voedingswaarden
Biologische ingrediënten
Appelpuree77%
Aardbeienpuree20%
Bosbes3%
Totaal100%
Per 100g
Energie212 kJ/50 kcal
Vetten0,2g
waarvan verzadigd<0,1g
Koolhydraten11g
waarvan suikers10g
Vezels1,3g
Eiwitten0,4g
Zout0,01g
  • Vegetarisch
  • 100 g

Bewaar koel & droog. Knijp uit op een lepel. Na openen max. 1 dag in de koelkast te bewaren. Verpakt onder beschermende atmosfeer.


BELANGRIJK: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 maanden. Houd de dop uit de buurt van je kind. Zorg dat je kindje zit en blijf in de buurt als het eet.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik ik de Organix Just knijpzakjes?

Als verantwoord en lekker biologisch fruit, groenten of granenhapje. Een ideaal tussendoortje voor onderweg in de ochtend of de middag.

Wat bedoelen jullie met onnodige toevoegingen?

'Onnodige toevoegingen' zijn toevoegingen zoals kleur*-, geur- en smaakstoffen, conserveer*-, bind- en verdikkingsmiddelen, smaakversterkers* en emulgatoren. Allemaal producten die je thuis niet in je keukenkastje hebt staan. Bij ons komen die er ook niet in. Het is voor producenten best lastig om producten te maken zónder deze toevoegingen die ervoor zorgen dat producten lang houdbaar zijn, er lekker blijven uitzien en niet uitdrogen, maar wij bewijzen dat het mogelijk is. *conform wetgeving

Wat is het verschil tussen granola en oatmeal?

In de Organix Just knijpzakjes met granola hebben we naast fruit alleen haver toegevoegd, in de oatmeal producten zit een combinatie van ingrediënten waaronder haver, rijst, water.

Hoe lang kan ik jullie producten bewaren na openen?

Onze Organix producten kunnen na openen zo lang bewaard worden tot je ze bijvoorbeeld niet meer knapperig genoeg of lekker genoeg vindt. De producten bederven niet na openen. Dit geldt niet voor onze Just Pouches en potjes, die eet je direct op. Na openen kun je ze niet meer bewaren.