Just Mango, Pear & Granola

Een lekker en verantwoord tussendoortje met fruit, groente of granen in een handig knijpzakje. Gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Zonder toegevoegde suikers* en andere onnodige toevoegingen, zoals kleurstoffen**, smaakstoffen en conserveermiddelen**, want daar staat de Organix No Junk Promise voor. Makkelijk mee te nemen in je tas en ideaal onderweg tijdens een autovakantie of in het vliegtuig! Het Organix knijpfruit assortiment bestaat uit toegankelijke smaken voor baby’s vanaf 6 maanden, aangevuld met verfijnde smaken waar peuters vanaf 12 maanden dol op zijn.​

*Bevat van nature aanwezige suikers. **Conform wetgeving.​

  • Voedingswaarden
Biologische ingrediënten
Mangopuree48%
Perenpuree48%
Havermout4%
Totaal100%
Per 100g
Energie283kJ/67kcal
Vetten0,6 g
waarvan verzadigde vetzuren0,2 g
Koolhydraten14 g
waarvan suikers10 g
Vezels2,0 g
Eiwitten0,9 g
Zout<0,01 g
  • Vegetarisch
  • 100 g

Bevat

  • Glutenbevattende granen: haver

Knijp uit op een lepel. Na openen max 1 dag in de koelkast te bewaren. Verpakt onder beschermende atmosfeer.


BELANGRIJK: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 maanden. Houd de dop uit de buurt van je kind. Zorg dat je kindje zit en blijf in de buurt als het eet.

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik de Organix Goodies Squeezy’s niet meer vinden?

De Organix Goodies Squeezy’s zijn vervangen door de Organix Just knijpzakjes.

Kindjes van 6 maanden hebben toch behoefte aan andere hoeveelheden dan oudere kindjes, hoe gebruik je dan de Organix Just knijpzakjes?

Voor een Just knijpzakje voor 6+maanden adviseren we de inhoud van het knijpzakje op een los lepeltje te knijpen en je kind zo te voeden. Het knijpzakje kan je afgesloten een dag in de koelkast bewaren. Een kind in de leeftijd rond 1 jaar kan zelf uit het knijpzakje eten. Er is dan direct mondcontact, eventuele restjes meteen weggooien.

In welke varianten van Organix Just knijpzakjes zitten allergenen?

In de volgende 3 varianten zit haver, deze haver is niet gegarandeerd vrij van gluten: Mango, pear & granola; Oatmeal, apple, banana, raspberry & blueberry; Oatmeal, apricot & banana. Verder worden geen ingrediënten met allergenen gebruikt in deze Organix Just knijpzakjes.

Wat is het verschil tussen granola en oatmeal?

In de Organix Just knijpzakjes met granola hebben we naast fruit alleen haver toegevoegd, in de oatmeal producten zit een combinatie van ingrediënten waaronder haver, rijst, water.