Just Pear & Raspberry

  • Organix Just Pear & Raspberry

Een lekker en verantwoord tussendoortje met fruit, groente of granen in een handig knijpzakje. Gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Zonder toegevoegde suikers* en andere onnodige toevoegingen, zoals kleurstoffen**, smaakstoffen en conserveermiddelen**, want daar staat de Organix No Junk Promise voor. Makkelijk mee te nemen in je tas en ideaal onderweg tijdens een autovakantie of in het vliegtuig! Het Organix knijpfruit assortiment bestaat uit toegankelijke smaken voor baby’s vanaf 6 maanden, aangevuld met verfijnde smaken waar peuters vanaf 12 maanden dol op zijn.​

*Bevat van nature aanwezige suikers. **Conform wetgeving.

  • Voedingswaarden
Biologische ingrediënten
Perenpuree90%
Frambozenpuree10%
Totaal100%
Per 100g
Energie196 kJ/46 kcal
Vetten0,1g
waarvan verzadigd<0,1g
Koolhydraten10g
waarvan suikers10g
Vezels1,7g
Eiwitten0,5g
Zout<0,01g
  • Vegetarisch
  • 100 g

Bewaar koel & droog. Knijp uit op een lepel. Na openen max. 1 dag in de koelkast te bewaren. Verpakt onder beschermende atmosfeer.


BELANGRIJK: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 maanden. Houd de dop uit de buurt van je kind. Zorg dat je kindje zit en blijf in de buurt als het eet.
 

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik een Organix Just knijpzakje bewaren en waar?

Het Organix Just knijpzakje kan gebruikt worden tot de THT-datum die achterop de verpakking geprint staat. U kunt de Organix Just knijpzakjes het beste op een koele en droge plaats bewaren. 

Kan ik een open Organix Just knijpzakje bewaren? Waar en hoe lang?

Als de inhoud van het Organix Just knijpzakje op een los lepeltje geknepen wordt alvorens je kind te voeden, dan kan je het knijpzakje weer afgesloten met de dop een dag in de koelkast bewaren. Als je kind direct uit het knijpzakje eet dan adviseren we eventuele restjes weg te gooien.

Zijn de producten ook geschikt voor kinderen met allergieën, bijvoorbeeld koemelkallergie of glutenintolerantie?

In het recept aanwezige allergene ingrediënten staan altijd dikgedrukt in de ingrediëntenlijst. Verder staat bij het kopje ‘Belangrijk’ welke allergenen aanwezig zijn. Zoals koemelkeiwit en lactose in de Corn Puffs with cheese & herb. Als een product gegarandeerd glutenvrij (<20ppm) is, staat dat ook hier vermeld.

Waarom is het Organix Just knijpzakje zo lang goed, zitten er conserveermiddelen in?

De Organix Just knijpzakjes worden goed afgesloten en verhit, dit voorkomt bederf. Het toevoegen van conserveermiddelen is daardoor niet nodig. Onderdeel van de No Junk Promise van Organix is juist dat er geen kleurstoffen*, smaakstoffen en conserveermiddelen* toegevoegd worden.

*conform wetgeving