Supersnelle smoothie

  • Onder 10 minuten bereidingstijd
  • 1
  • Geschikt om in te vriezen
  • Bereidingswijze

Ingrediënten (per persoon):
1 Squeezy (smaak naar keuze)
1 handje frambozen of aardbeien
100 ml biologisch appelsap of (vers geperst) sinaasappelsap

Ook handig:
Kom
Staafmixer

Hoe maak je deze smoothie? Simpel. Was of schil het stuk fruit dat je wilt gebruiken en snij het in kleine stukjes. Doe de stukjes in een kom. Knijp de Squeezy uit boven dezelfde kom. Voeg hier 100 milliliter biologisch appelsap of (vers geperste) sinaasappelsap aan toe. Mixen met de staafmixer inschenken en klaarrr! Heb je nog wat tijd en fruit over? Prik dan wat schijfjes of stukjes fruit aan een prikkertje dat net wat langer is dan de doorsnede van de beker die je gebruikt. Leg de prikker met fruit plat op de beker nadat je er de smoothie in geschonken hebt. Dat ziet er feestelijk uit!

Heb je even niet genoeg vers fruit in huis of wil je gewoon snel klaar zijn? Probeer dan eens deze heerlijke fruitsmoothie gemaakt van onze Squeezie fruitmoes. Een echt fruitbommetje!

Serveertips

Tip: is je smoothie nog iets te dik? Voeg dan een beetje extra water of yoghurt toe.

Nóg een tip: met smoothies kun je eindeloos variëren. Heb je geen frambozen in huis, maar wel ander fruit? Probeer het gewoon. De kans is groot dat je ook hiermee iets lekkers kunt maken. Ben je blij met je resultaat? Vertel ons jouw recept via Facebook of Pinterest! Kijk voor meer inspiratie op onze Receptenpagina.

Print dit recept

Meer lekkere recepten om te proberen