Neem contact op

Heb je een vraag, opmerking of klacht over Organix? Ons voedingskundig team helpt jou graag verder! Ook voor voedingsgerelateerde vragen voor je kleintje staan we voor je klaar! Neem gerust contact op via één van de volgende mogelijkheden:

Bel ons
Ons voedingskundig team is 7 dagen per week bereikbaar op 0800-5555550. Op maandag t/m vrijdag: 9.00-16.00 uur & 19.30-20.30 uur.
Weekend: 11.00-12.00 uur & 19.30-20.30 uur.


WhatsApp
Organix is ook bereikbaar via WhatsApp! Stuur ons een bericht. We beantwoorden je vraag dezelfde dag nog!

 

Instagram
Volg ons op Instagram en stel je vraag eenvoudig via een DM! Zo blijf je ook meteen op de hoogte van de nieuwste tussendoortjes voor jouw kleintje, acties en leuke tips! 

 

Facebook
Of like ons op Facebook stel je vraag eenvoudig via een privé bericht! Ook hier zie je meteen op je tijdlijn allerlei leuke tips, acties en de nieuwste Organix tussendoortjes verschijnen! 

 

Veel gestelde vragen
Op veel vragen geven we je antwoord op onze website! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de FAQs, de veel gestelde vragen!

 

Postadres
We zijn dol op post! Je mag ons ook altijd een brief sturen… of een mooie ansichtkaart. Ook dan zorgen we dat je zo spoedig mogelijk een antwoord van ons krijgt.

Organix Nederland B.V.
Postbus 3243
4800 DE Breda

Organix Club!

Schrijf je in voor de lekkerste recepten, leuke kleurplaten, tips rondom voeding en nog veel meer! Je ontvangt ook een persoonlijk cadeautje van ons, speciaal voor jouw kleintje(s)!*

Sign up!