Voedingsschema 4 t/m 5 maanden

Wat gaat de tijd snel! Jouw kleine bengeltje is al 4 maanden, en dat betekent: oefenen met hapjes! Jouw kleintje kan dit nog een beetje spannend vinden, dus voel vooral even aan wat fijn is!

We helpen je graag tijdens deze spannende en leuke periode!

 

Organix Voedingsschema

Voedingsschema 6 t/m 7 maanden

Je kleintje is nu 6 maanden en dat betekent: verder oefenen met hapjes! Gepureerde mango in je haar en broccoli afgesmeerd aan de muur: je mini is aan het ontdekken!

We helpen je graag op deze smakelijke ontdekkingsreis.

 

Organix Voedingsschema

Voedingsschema 8 t/m 9 maanden

Je baby'tje is inmiddels alweer 8 maanden, de tijd vliegt! Op deze leeftijd bouw je af naar 3 melkvoedingen per dag en wordt het groentehapje uitgebreid naar een avondmaaltijd.

 

Organix Voedingsschema

Voedingsschema 10 t/m 12 maanden

Groeit jouw kleine ook net als kool?! Heel goed, voor je het weet eet 'ie helemaal met de pot mee! Met de nodige uitzonderingen want heel eerlijk, die spruitjes zijn ook niet zo heel lekker toch?

Wij helpen je graag met een handig voedingsschema om jouw kleine te laten wennen aan nog meer smaken!

 

Organix Voedingsschema

Voedingsschema 1 t/m 3 jaar

Hoera! Jouw mini-me is officieel geen baby meer! Het karaktertje van je boefje groeit met de dag, en daarmee ook de voorkeur voor bepaalde voeding. Blijf lekker afwisselen in wat je je kleintje geeft om variatie in het smaakpalet van je baby te ondersteunen.

Wij geven je een aantal voorbeelden en tips! 

 

Organix Voedingsschema

 

 

Voedingsschema vanaf 4 jaar

4 jaar betekent tijd voor de basisschool! Heeft je kleintje het naar de zin, of is het nog een beetje spannend? Met een gevarieerd en lekker voedingsschema maak jij elke dag een feestje tijdens de lunch op school!

Download het voedingsschema hieronder. Tip: print uit en hang op de koelkast! 

 

Organix Voedingsschema