Samen delen. Samen spelen. Samen smullen.

Biologische peuterkoekjes voor kleine smaakontdekkers! Organix Mini Gingerbread Men en Organix Farm Animal Biscuits zijn niet alleen lekker en verantwoord, ze hebben ook een fijn formaat om zelf eten te stimuleren. Onze peuterkoekjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. Samen delen. Samen spelen. Samen smullen. Nu in een nieuwe verpakking! Verkrijgbaar bij supermarkten en drogisterijen.

Lees meer over onze peuterkoekjes

Knorrr. Is het de maag van je peuter? Nee het zijn Organix Boerderijdierkoekjes. Varken, haan, koe, ze zitten gezellig samen in een doos. Onze biologische koekjes zijn niet alleen lekker en verantwoord, ze hebben ook een fijn formaat om zelf eten te stimuleren. Organix peuterkoekjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. Samen delen. Samen spelen. Samen smullen.

Organix Mini Koekemannetjes zijn lekker en verantwoord, ze hebben een zachte gember smaak én zijn rijk aan vezels. Ze zitten in handige kleine uitdeelzakjes. Samen delen. Samen spelen. Samen spullen. Onze peuterkoekjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. Twijfel je over de juiste portie voor je kind? Geef dan een hoeveelheid die in het handje past.