Niet duur, wel duurzaam: 4 x de leukste kinderkleding!

Je kleintje groeit als kool, en heeft dus óm de haverklap nieuwe kleding nodig. Duurzaam, 't liefst, want een toekomstig broertje of zusje moet er ook mee doen. En of 't nu telg 1, 2 of 3 is: ze moeten er wel een beetje leuk en hip bijlopen! Daarom zetten wij de 4 leukste lokale, duurzame kinderkledingmerken op een rij. En allemaal wel een beetje lief voor je portemonnee, natuurlijk.

Hulaaloop

Wisselen = winnen

Het concept van Hulaaloop schreeuwt sustainability. Maar wél fashionable sustainability! Je krijgt namelijk een pakket thuisgestuurd met pre-loved items. Deze worden gestyled geleverd, zodat je kindje er leuk uitziet. Groeispurt? Dan wissel je de kleding voor een maatje groter. Of wissel omdat het seizoen wijzigt. Met merken als Lil Atelier, Little Dutch vind je hier geheid een stijl die je aanspreekt. We love it!

Knotsknetter

Bio, fair-trade én supercute

Bij Knotsknetter vind je allerlei leuks, met even leuke prijskaartjes! Knotsknetter focust op bio- en fairtrade babykleding, die er ook nog eens superleuk uitziet. En niet alleen kleding, trouwens, ze verkopen ook rugtasjes en speelgoed. Hier ga je niet met lege handen naar buiten toe!

Phil&Phae

Comfy, tijdloos en lief

Jouw kleintje in een zacht, lief en tijdloos outfitje heisen? Dan ben je bij Phil&Phae aan het juiste adres. "Calmness with character" zegt Phil&Phae zelf, en daar kunnen we 't alleen maar mee eens zijn. Geen drukke prints en felle kleuren, wel zachte tinten en kwaliteitsstoffen. Zodat de mooie kleding die Phil&Phae maakt jaren mee gaat, en jouw kindje er naar hartelust in kan leven.

Teym

Voor kleine, hippe eskimo's

Helemaal toepasselijk voor deze koude maanden: de mutsjes van het Amsterdamse Teym. Ze toveren jouw mini om tot fashionable én sustainable eskimo! De kleding van Teym is gemaakt van duurzame materialen, zoals merinowol. Kost iets meer dan gemiddeld, maar de kwaliteit gaat lang mee. Enne, als je toch aan het shoppen bent, ze hebben ook fashion voor hippe en duurzame papa's en mama's!