Rijstpudding met appel en aardbeienmoes

  • Onder 10 minuten bereidingstijd
  • 30-60 minuten kooktijd
  • +/- 6 porties (van 50g)
  • Bereidingswijze

25 g dessertrijst
300 ml melk (of water en opvolgmelkpoeder)
Paar druppels vanille-essence
1 el Squeezy Appel & Aardbei (of je eigen gemaakte appel-aardbeimoes)

Stap 1 – Doe de rijst en de melk in een pannetje (of het water als je het gerecht met opvolgmelk maakt)
Stap 2 -  Laat de melk of het water koken en zet het vuur dan lager. Laat 30-35 minuten zacht borrelen met deksel op de pan. Roer af en toe.
Stap 3 – Indien van toepassing: Roer de opvolgmelkpoeder door het water met de rijst.
Stap4 - Voeg de vanille-essence toe aan de melk en serveer het met een mooie topping van fruitmoes.

Kies als dit mogelijk is voor biologische ingrediënten.

Serveertips

Verse aardbeien zijn geweldig fingerfood voor kleine kinderen. Ook voor grotere kinderen zijn aardbeien een mooie toevoeging. Ze smaken heerlijk en laten je kind kennismaken met een nieuwe structuur.

Bevat

  • Melk

Print dit recept

Meer lekkere recepten om te proberen